fredag 2 mars 2012

F*ck my life

När jag vaknade i morse hade jag ingen önskan att gå till skolan. Jag ville bara somna om. Inte gjorde det bättre då min ögoninflammation var tillbaka (innan hade jag ingen smärta av det, men nu värker det lite i mitt vänstra öga. Åter går jag på medicinkur och hoppas det ska försvinna snart). Men så kom jag på att det var fredag. Härliga fredag där man kan vara uppe lite längre än vanligt, äta godis utan att få dåligt samvete och slippa ställa klockan till nästa dag. Fredag är min favoritdag och jag är nog inte ensam om det. Jag har aldrig varit en morgonmänniska, inte ens en kvällsmänniska för den delen, därav min uppskattning att slippa ställa väckarklocka. Jag behöver alltid minst en halvtimme att snooza annars förväntas zombie-uttryck av mig istället.
Jag hade bakat med mig kakor (vilket blev väldigt uppskattat) till gruppstudierna i eftermiddag. Jag bakade dem igår halv åtta och fyllde på för mycket deg i formarna att det bokstavligt översvämmade. Smaken var fortfarande fantastisk, men jag skulle inte varit så naiv och tro att de tinte skulle svälla trots att det inte fanns något bakpulver.
Vi skulle repetera vår fina dockteater inför examinationen nästa vecka. Det gick ganska bra, men vi har några småsaker att fixa innan dess.

Jag vet inte vad det är, men detta har inte känts som min dag. Inget har gått direkt snett. Saker har flytit på bra och jag överlevde tågresan hem. Men ändå får jag känslan att mer hade kunnat åstadkommit. Denna dag kunde varit bättre. Säkert mina förmenstruella hormoner som startar månadens depression... varför nämner jag det här...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar